Chili beans med ristet brød

Aahh... De der morgener, hvor man har en lille smule mere tid en normalt og tager sig resten...
Sådan en havde jeg i morges... Jeg besluttede mig for at bruge den til at fodre de cravings for bønner, jeg udviklede i Tanzania...

Det virker måske uoverskueligt at stå med potter og pander fra morgenstunden, men det tager ikke meget længere tid end at riste brødet...

Forresten - saucen fungerer også glimrende som en hurtig snack!

2-3 personer:
Chili beans:
1 dåse kidneybønner
½ dåse flåede tomater (gem resten i køleskabet)
1 tsk karry (mediumstyrke)
1 tsk. sambal oelek (chilipasta)
1 knivspids røget paprika.
salt og sukker.

Det hele bonges i en gryde (vent med salt og sukker) og koges igennem - krydderierne jævner retten en smule.
Smages til med salt og sukker og serveres med ristet brød.

Velbekomme!


0 shout-out(s):

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...