Persille-guacamole a la Gaya

Århus er blevet en café rigere.
Jaja, no big deal. Dem er der jo allerede ca. 2 af på hvert gadehjørne.
Men en vegetarisk café sgu!
Det er Filosofisk Boghandel der står bag, efter de har udvidet, og man kan læse lidt om den her.

Rødbedesalat, butternutbeansalat, kartoffelsalat, avocado-mango-karrysalat, oliventapernade, persilleguacamole og lækkert speltbrød. Alt på tallerkenen er vegansk (men caféen sælger ikke kun vegansk).


Maden var super lækker, og caféen kan helt sikkert anbefales.

Jeg har nu været i køkkenet for at eksperimentere lidt med persilleguacamolen. Det er hverken raketvidenskab eller molekylærgastronomi. Persille og avocado er bare rigtig lækkert sammen, og noget jeg ikke selv var kommet frem til.



Persilleguacamole
1 bdt. persille.
½ avocado.
lidt hvidløg (start med et halvt fed).
lidt citronsaft.
salt og peber.

Sådan gør du
Start med at blende hvidløg og avocado sammen - undgå hvidløgsstykker.
Enten hak persillen og bland i, eller smid den i og blend det sammen.
Smag til med citronsaft, salt og peber.

 Lige hvad man har brug for en varm sommerdag. Bønnesalat med romaine og tørrede tranebær.
Pastasalat af tyrkisk pasta (se billede nedenfor) med tomater og oliventapernade (brug Lunas opskrift i dette indlæg).
Økologisk grovflütes og persilleguacamole.


Den tyrkiske pasta fandt jeg i Løvbjerg. Den ser sådan her ud:



Velbekomme!

2 shout-out(s):

Bibbi sagde ...

Orv, den der persille-guaca-ting ser lækker ud :P Den må prøves da!

Jakob Rix sagde ...

Ups... Næsten et år siden, du skrev... men det er forhåbentligt aldrig for sent at svare...
Den er ret lækker - jeg tror faktisk, jeg snart selv skal prøve den igen...

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...