Suppen er fryseegnet, og kan også sagtens stå natten over, smækkes i en gryde og varmes op!
Rødbedeconsommé med dild
2-3 personer
300 gr. rødbede, revet
2 fed hvidløg, skivet
1 stor gulerod, revet
0,7 l. bouillon
1 tsk tørret dild
1 tsk hvid balsamico
salt og peber
Servering:
Tørret dild
Lidt ristede solsikkekerner.
Grøntsager, urter og bouillon bringes i kog.
Lad det simre semi-dækket 45-60 min.
Hæld suppen gennem et klæde (frys grøntsagerne ned og brug dem til deller eller en gryderet).
Smag til med balsamico, salt og peber.
Server med dild og solsikkekerner. Du kan evt. putte dilden på suppen og lade kernerne ligge i skeen.
Velbekomme!
Edit: Mens du laver maden kan du jo så glimrende høre min ven Lydmor:
1 shout-out(s):
Fååårk hun er god hende Lydmoren der !!!
Minder dejligt meget om Bjørk, Laurie Anderson, Under Byen og P.J. Harvey, og DET er dælme ikke de værste at blive sammenlignet med :D
Send en kommentar