Buddhas Brownies

Buddhas Brownies er mit beskedne bidrag til det kosmopolitiske vegetarkøkken. Jeg elsker krydderier og råvarer, historier og nørderier. Maden er en nødvendighed, som vi ligeså godt kan udvikle et elskeligt forhold til, når vi alligevel ikke kan vælge det fra. Den indbyder til såvel hygge som diskussion, og er man vegetar eller veganer, så ved man, at vores madvaner betyder noget. 
Med Buddhas Brownies er det min intention at tage udgangspunkt i respekten for råvarer og natur, respekten for såvel mennesker som dyr og respekten for de kulturer, madtraditionerne udspringer af.

Jeg er, i tråd med mange andre vegetarer, især interesseret i det indiske køkken. Den specielle sammensætning af krydderier, som man kun kan blive helt fortrolig med gennem erfaring, kan hæve smagsoplevelsen langt højere end de enkelte ingredienser. Men den gode opskrift kender ikke nødvendigvis til landegrænser. Det gør mine opskrifter heller ikke altid.

Som blogger er inspirationen fra andre grønne madnørder spændende og bekræftende. Buddhas Brownies er hverken perfekt eller altomfattende. Bloggen er et udtryk for, hvad der inspirerer mig i min madlavning. Kan den samtidig inspirere andre, er det helt fantastisk.

Peace!
Category: 13 shout-out(s)

13 shout-out(s):

Anonym sagde ...

...... Vil du være min kæreste?

Buddhas Brownies sagde ...

Haha...

Hej Mysling - jeg går ud fra, at det betyder, at du godt kan lide bloggen... Og tak for det da :D Jamen, jeg går da aldrig af vejen for noget blog-dating...

Linda Pochinda sagde ...

vil du godt lade være med at være så perfekt?

Thor Otar Nielsen sagde ...

Hej ,

Jeg skriver til dig fordi jeg synes du kører et super fedt og meget relevant site. Derfor vil jeg gerne tilbyde dig at blive partner hos Goviral. Det giver dig mulighed for at bruge markedets bedste virale videoer på dit site. Vi tilbyder dig en garanti for mange spændende kampagner og muligheder for god indtjening.

Vi arbejder med en lang række af forskellige kunder, og har derfor en bred vifte af kampagner kørende kontinuerligt. Vi betaler et fast beløb på omkring 29 øre per view/click, og der er ingen binding eller krav til dig. Således kan i bruge vores materiale i det omfang og den mængde du ønsker.

Lige nu kører vi blandt mange andre, en ny og lidt skæv kampagne som har en noget anderledes vinkel på mode, sundhed og forårsruller. Det er en video som sagtens kunne på et par kommentarer med på vejen da mange nok vil finde den en anelse provokerende.

Se videoen her: http://5x5m.com/lp/12543/daloon.html

Det er simpelt at komme i gang! Du kan oprette en profil på www.goviralnetwork.com. Når du er blevet godkendt som medie hos Goviral, modtager du en bekræftelse pr. e-mail. Herefter logger man direkte ind fra goviralnetwork og henter de videoer, der passer websitet og brugerne bedst.


Du må hellere end gerne ringe eller skrive hvis du har spørgsmål,

bedste hilsener,
/thor

Buddhas Brownies sagde ...

Hej Thor og tak for din besked.

Jeg ønsker, at Buddhas Brownies skal give et troværdigt billede af, hvad en vegansk madblogger tænker og føler omkring madlavning, og hvad vi putter i munden. Denne opfattelse ville blive kraftigt udfordret af reklamer på siden.

Derfor må jeg takke nej til reklamer på bloggen.

Hav en god dag,
Jakob.

dyre sagde ...

Way to go!!! Fuck kapitalisterne! GOGOGOGO jakob aka klidfætter, veganisme og reklamefrie blogs! wuuuh!

Buddhas Brownies sagde ...

Hej Dyre og velkommen til bloggen!

/Klidfætteren :D

Anonym sagde ...

Haha.. Min søster er vegetar. Vil du tage hende med på vegetar-date? Du laver maden!!!

Buddhas Brownies sagde ...

Det kan du tro, jeg vil :-)

Marie sagde ...

Hej
Jeg fandt din blog gennem et link til nogle brownies med sortebønner, som man skulle kunne finde på din blog. Jeg kan bare ikke finde brownie-opskriften. Kan det virkelig passe??
I øvrigt rigtig inspirerende blog. Jeg tror lige jeg skal have afprøvet nogle opskrifter :)

Maria sagde ...

Hej Buddhaveganerbloggermand.

Havde ellers lige besluttet at finde et sted at erklære denne musik og mad elskende mand min kjææærlighed, men sådan var der jo andre piger, der havde tænkt før mig. Shaaame. Gider ikke være copycat.
Men så kan du jo i stedet få den der "Ååååhr hvad man, elsker bare din blog igås"-kommentar, og det er da så afgjort bedre end ingenting. Rigtig god aften til dig! ;)

- Maria

Buddhas Brownies sagde ...

Hej Marie og Maria

Undskyld ventetiden til jer begge! En af de dårlige undskyldninger er, at Buddhas Brownies desværre står lidt stille på grund af eksamen...

Marie: Jeg beklager, at du er gået forgæves... MEN! Opskriften byggede på denne opskrift fra Happy Herbivore: http://happyherbivore.com/2009/05/vegan-blackbean-brownies/
Det var en af de første, jeg lagde ud. Men jeg tog den ned. Dels fordi den ikke adskilte sig nok fra den originale til, at jeg ville være det bekendt (når nu opskriften er så opfindsom).
Dels fordi billedet var rigtig elendigt.
Men kast dig ud i hendes originale opskrift, og giv hende credit i stedet!
Tak for rosen! Jeg håber, du vil afprøve nogle af opskrifterne.

Maria: Denne musik- og madelskende mand ved jo slet ikke, hvordan han skal tackle sådan en besked. Men copycats er skam ganske velkomne :) Jeg er dog også rigtig glad for "Ååååhr hvad man, elsker bare din blog igås"-kommentarer" og er glad for, at du har fundet vej herind. Jeg håber, du bliver... Det er fedt med gæster!


Ahimsa!
Jakob

Anonym sagde ...

Herlig blog. :)

Nogen gode fif til hvordan man laver lækre indiske ris?

Den anden dag lavede vi frikadeller af grødris i vand med ingefær, snackpeper og finthakkede mandler. De var fantastiske, og ingen kunne gætte hovedingrediensen, ris. Så der er noget jeg vil anbefale at eksperimentere lidt med i fremtiden.

God fredag!
Anne-Sofie

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...