Kæresten og jeg var på togtur. På alle togture over 13 minutter skal man have mad med!!
Så jeg ville liiiiiiige smække nogle ruller sammen til turen, hvilket dog resulterede i, at vi først nåede afgangen efter den planlagte. Jaja...Jeg har lavet ruller før, men jeg har ikke villet blogge om det, før jeg fik bikset en dip sammen, jeg var tilfreds med. Det synes jeg er lykkedes nu.
Det skal du bruge:
1 spsk smooth peanutbutter (jeg brugte den fra Urtekram)
1 rød chili uden kerner.
1 tsk hakket ingefær
3-4 fed hvidløg (eller 1 minihvidløg)
1 spsk citronsaft.
2-3 spsk sojasauce
1 dl. vand.
Sådan gør du:
Smadr hvidløg, ingefær og chili efter bedste evne!
Smid det i en lille gryde med peanutbutteren, Lad det få lidt varme.
Tilsæt sojasauce og citronsaft.
Tilsæt vandet, og rør indtil saucen er ensartet.
Brug dem til ris eller pasta som den er nu, eller køl den af, og brug den til de friske ruller eller grøntsagsstave.
Rullerne fyldes HELT efter din fantasi! Det vigtigste er, at det skal være SPRØDT!
Her er de rullet med spidskål samt gulerødder og zuchini i juliene.